2013. január 31.

Stratégiai ügynökséget választott az Aldi

Négy ügynökség vett részt a tavaly ősszel kiírt meghívásos tenderen.

Négy ügynökség vett részt a tavaly ősszel kiírt meghívásos tenderen.

A HAB Ad nyerte az Aldi Magyarország meghívásos tenderét, melyet a kiskereskedelmi lánc 2012 őszén írt ki. A megbízásért négy ügynökség indult el, közülük a közlés szerint "több faktoros mátrix alapján" választották ki a győztest, aki stratégiai ügynökségként segíti a továbbiakban az Aldit.

"A HAB Ad ötlete volt összességében a legkreatívabb és a legrészletesebben kidolgozott, ők építették be leginkább a Háziasszonyokat a kreatív koncepciójukba és az ajánlott stratégia jól láthatóan egymásra szervesen illeszkedő elemekből állt" - indokolta a választást Singerné Kocsis Orsolya beszerzési igazgató.

A HAB Ad így kreatív briefek helyett immár az általa kialakított stratégia alapján dolgozik, illetve ötletgazdaként és koordinátorként viszi tovább idén a Mitoval és az Aldi PR-ügynökségével, a Chapter4 Communications-zel a tavaly ősszel zárult Aldi - Háziasszonyok kampányt.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)