2013. január 31.

Stratégiai ügynökséget választott az Aldi

Négy ügynökség vett részt a tavaly ősszel kiírt meghívásos tenderen.

Négy ügynökség vett részt a tavaly ősszel kiírt meghívásos tenderen.

A HAB Ad nyerte az Aldi Magyarország meghívásos tenderét, melyet a kiskereskedelmi lánc 2012 őszén írt ki. A megbízásért négy ügynökség indult el, közülük a közlés szerint "több faktoros mátrix alapján" választották ki a győztest, aki stratégiai ügynökségként segíti a továbbiakban az Aldit.

"A HAB Ad ötlete volt összességében a legkreatívabb és a legrészletesebben kidolgozott, ők építették be leginkább a Háziasszonyokat a kreatív koncepciójukba és az ajánlott stratégia jól láthatóan egymásra szervesen illeszkedő elemekből állt" - indokolta a választást Singerné Kocsis Orsolya beszerzési igazgató.

A HAB Ad így kreatív briefek helyett immár az általa kialakított stratégia alapján dolgozik, illetve ötletgazdaként és koordinátorként viszi tovább idén a Mitoval és az Aldi PR-ügynökségével, a Chapter4 Communications-zel a tavaly ősszel zárult Aldi - Háziasszonyok kampányt.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

16 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

19 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.