2016. október 21.

SuperStore-díjat nyert az ALDI

A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub által meghirdetett SuperStore versenyen egy szakmai zsűri választotta ki a nyertes pályázatokat.

A SuperStore címre olyan helyek, értékesítési pontok pályázhattak, ahol a dizájn, a bolt külső és belső megjelenése, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás és a célcsoport igényei harmonizálnak egymással és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

„A szántódi üzletünk több szempontból is különleges: amellett, hogy a homlokzatán található az ország legnagyobb ALDI logója, az első áruházak között szerepelt, ahol a belső teret, dizájnt a korábbi üzletképhez képest modernizáltuk. Az áruház kialakítása során arra törekedtünk, hogy vásárlóink kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett vásárolhassanak magas minőségű termékeket. A környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektettünk: a nagy mennyiségű papírhulladékot helyszíni tömörítés után újrahasznosítjuk, a bolt által termelt műanyag hulladékot szelektíven gyűjtjük, hővisszanyerő rendszerünk segítségével pedig csökkentjük a fűtésre fordított energiát. Nagyon örülünk, hogy az újjáépítés a vásárlók mellett a szakmai zsűri tetszését is elnyerte” – mondta Székács Tibor, az ALDI Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

2 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.