2016. október 21.

SuperStore-díjat nyert az ALDI

A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub által meghirdetett SuperStore versenyen egy szakmai zsűri választotta ki a nyertes pályázatokat.

A SuperStore címre olyan helyek, értékesítési pontok pályázhattak, ahol a dizájn, a bolt külső és belső megjelenése, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás és a célcsoport igényei harmonizálnak egymással és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

„A szántódi üzletünk több szempontból is különleges: amellett, hogy a homlokzatán található az ország legnagyobb ALDI logója, az első áruházak között szerepelt, ahol a belső teret, dizájnt a korábbi üzletképhez képest modernizáltuk. Az áruház kialakítása során arra törekedtünk, hogy vásárlóink kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett vásárolhassanak magas minőségű termékeket. A környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektettünk: a nagy mennyiségű papírhulladékot helyszíni tömörítés után újrahasznosítjuk, a bolt által termelt műanyag hulladékot szelektíven gyűjtjük, hővisszanyerő rendszerünk segítségével pedig csökkentjük a fűtésre fordított energiát. Nagyon örülünk, hogy az újjáépítés a vásárlók mellett a szakmai zsűri tetszését is elnyerte” – mondta Székács Tibor, az ALDI Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.