Szalay Dániel 2012. október 19.

Szájreklámmal kampányol a Nestlé

A trnd és a Nestlé új Word of Mouth kampányában 700 fővel népszerűsíti a Maggi termékeket, akik 70 000 emberrel beszélgetnek el.

Ne lepődjön meg, ha a következő hetekben a barátai vacsorára hívják! A szájreklám típusú (Word of Mouth - azaz WOM) kampányban résztvevők feladata ugyanis az, hogy barátokkal és ismerősökkel, egy közös ebéd vagy vacsora keretében kipróbálják a Maggi Pirított tésztás alapok receptjeit, valamint új recepteket találjanak ki.

Ezenkívül az úgynevezett márkaszólók feladata, hogy miután a  termék különböző íz variánsait kipróbálják, megosszák tapasztalataikat ismerőseikkel, barátaikkal, továbbadják a kapott termékmintákat, hogy minél többen maguk is letesztelhessék azt.

A kampány résztvevői, a lebonyolításért felelős trnd cég megbízottjai a kampány ideje alatt minimum 70 ezer beszélgetést kezdeményeznek a valós életben a termékről. Ezen felül a trnd kampány weboldala minden interneten érdeklődő számára könnyen megtalálható információkat kínál a termékről és a fogyasztók termékről alkotott véleményéről.

A cikk szerzője Szalay Dániel

Nézze meg Szalay Dániel teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.