2017. december 04.

Szakmai díjak az Isobarnál

A Bunge számára készített digitális toborzó kampány arany díjat kapott a HRKOMM Awardon, míg a Magyar Telekom Stargate projektje a nemzetközi Digital Retail Award egyik kategóriagyőztese lett.

A Bunge-nak készített toborzó videó, valamint a hozzákapcsolódó digitális kampány a HRKOMM Award „Legjobb álláshirdetés” kategóriában szerezte meg az aranyat, valamint a „Legjobb digitális megoldások” kategóriában is shortlistre került.

Hagyományos toborzással hónapok óta nem sikerült megfelelő embert találni a cég három Junior Trader állására, így az Isobar javaslatára friss, digitális megoldásokkal és employer branding alkalmazásával hívták fel a fiatal munkavállalók figyelmét a cégre.

Az Isobar és a HRKOMM Award

A nemzetközi Digital Retail Award „Customer Journey” kategóriájában a Magyar Telekom Stargate projektje lett a győztes. Az Isobar Budapest Experience Design csapata a HP-val és a Futurion-nal együtt egy olyan platformot hozott létre, mely egykapus belépést biztosít a Telekom online szolgáltatásait egybegyűjtő applikációhoz. Az alkalmazás tervezése során kezdettől fogva bevonták a Telekom ügyfélkapcsolati munkatársait és ügyfeleit is.