2017. december 04.

Szakmai díjak az Isobarnál

A Bunge számára készített digitális toborzó kampány arany díjat kapott a HRKOMM Awardon, míg a Magyar Telekom Stargate projektje a nemzetközi Digital Retail Award egyik kategóriagyőztese lett.

A Bunge-nak készített toborzó videó, valamint a hozzákapcsolódó digitális kampány a HRKOMM Award „Legjobb álláshirdetés” kategóriában szerezte meg az aranyat, valamint a „Legjobb digitális megoldások” kategóriában is shortlistre került.

Hagyományos toborzással hónapok óta nem sikerült megfelelő embert találni a cég három Junior Trader állására, így az Isobar javaslatára friss, digitális megoldásokkal és employer branding alkalmazásával hívták fel a fiatal munkavállalók figyelmét a cégre.

Az Isobar és a HRKOMM Award

A nemzetközi Digital Retail Award „Customer Journey” kategóriájában a Magyar Telekom Stargate projektje lett a győztes. Az Isobar Budapest Experience Design csapata a HP-val és a Futurion-nal együtt egy olyan platformot hozott létre, mely egykapus belépést biztosít a Telekom online szolgáltatásait egybegyűjtő applikációhoz. Az alkalmazás tervezése során kezdettől fogva bevonták a Telekom ügyfélkapcsolati munkatársait és ügyfeleit is.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.