2016. július 21.

Széll Tamás a TV Paprikán főz

A TV Paprika saját gyártású műsorral készül a gasztrorajongók számára, „Bocuse d’Or: Aranyséf” címmel.

A négyrészes gasztrosorozat július 23-án mutatkozik be a TV Paprikán. A főszereplő Széll Tamás séf lesz, Bocuse d’Or-győztes csapatával. A műsor házigazdája Jókuti András.

A sorozatban a TV Paprika nézői megismerkedhetnek a világ egyik legrangosabbnak tartott szakácsversenyével, a Bocuse d’Or-ral. Végigkísérik Széll Tamás séfet a magyarországi válogatóversenytől a hónapokig tartó, a nagy megmérettetésre való felkészülésen át egészen az európai előselejtezőig, amelynek végén kiderült, hogy sikerült ismét magyar versenyzőnek eljutnia Lyonig. Mindeközben a magyar gasztronómia legfontosabb és legismertebb figurái beszélnek a versenyzőről, a versenyről.

A „Bocuse d’Or – Aranyséf” első két részét július 23-án és 24-én, a harmadik és negyedik epizódját augusztus 10-én és 11-én vetíti a TV Paprika.

Így vásárolnak autót a magyarok

34 perce

A Best Cars kutatás keretében, rekordszámú magyar kitöltő részvételével megvalósult felmérésből kiderül, milyen márkákat választanak, új vagy használt autót preferálnak és mit gondolnak a dízelmotorról a vezetők.