2016. július 21.

Széll Tamás a TV Paprikán főz

A TV Paprika saját gyártású műsorral készül a gasztrorajongók számára, „Bocuse d’Or: Aranyséf” címmel.

A négyrészes gasztrosorozat július 23-án mutatkozik be a TV Paprikán. A főszereplő Széll Tamás séf lesz, Bocuse d’Or-győztes csapatával. A műsor házigazdája Jókuti András.

A sorozatban a TV Paprika nézői megismerkedhetnek a világ egyik legrangosabbnak tartott szakácsversenyével, a Bocuse d’Or-ral. Végigkísérik Széll Tamás séfet a magyarországi válogatóversenytől a hónapokig tartó, a nagy megmérettetésre való felkészülésen át egészen az európai előselejtezőig, amelynek végén kiderült, hogy sikerült ismét magyar versenyzőnek eljutnia Lyonig. Mindeközben a magyar gasztronómia legfontosabb és legismertebb figurái beszélnek a versenyzőről, a versenyről.

A „Bocuse d’Or – Aranyséf” első két részét július 23-án és 24-én, a harmadik és negyedik epizódját augusztus 10-én és 11-én vetíti a TV Paprika.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.