Sz.D. 2012. május 11.

Szemkamerás honlapot indított az NRC

Egy most indított weboldal bemutatja a honlapok, termékcsomagolások és reklámok vizsgálatára ajánlott szemkamerás kutatásokat.

A piackutató cég egy most indított weboldalon mutatja be a honlapok, termékcsomagolások és reklámok vizsgálatára ajánlott szemkamerás kutatások előnyeit.

2011-ben szemkamerás vizsgálatokkal bővítette szolgáltatásait az NRC. Az eszköz segítségével olyan tudattalan fogyasztói döntések felderítésére nyílik lehetőség, amelyek más módszerekkel nem megismerhetők. Feltárható, hogy a fogyasztók mit, milyen sorrendben és mennyi ideig figyelnek egy honlapon, hirdetésen, csomagoláson vagy reklámon.

„A szemkamera számos iparágban nyújthat segítséget. A vizsgálatok segítségével gyorsan és hatékonyan juthatunk olyan visszajelzésekhez, melyek eddig rejtve maradtak előttünk” – emelte ki Végh Viola, az NRC marketingkutatója, aki fontosnak tartja, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon a technológia, ezért is indítottál el a www.szemkamera.com oldalt, melynek látogatói megismerhetik, hogyan segítheti az itthon még kevésbé elterjedt eszköz a weboldalak látogatottságának, a kampányok hatékonyságának vagy a termékeladások számának növelését.

Az NRC kutatásai többek között az origo.hu főoldalának megújításához és az UNICEF Pledge kampány plakátjának kiválasztásához is hozzájárultak.Munkában az ÖRT új főtitkára

11 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

17 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.