2016. szeptember 02.

Szendvicsről szavaztat a Burger King

Az első magyarországi étterem megnyitásának negyedszázados évfordulóját köszöntik így.

Éppen negyed századdal ezelőtt haraphattunk bele Magyarországon először az ikonikus Whopper szendvicsbe, hiszen 1991 augusztusában nyílt meg az első Burger King étterem Budapesten, az Oktogonon. A gyorsétteremlánc születésnapja alkalmából nem csak különleges menükkel és több mint százezer ajándékkal lepi meg rajongóit, hanem visszahozza a kedvenc régi szendvicsüket is – írják közleményükben.

Egyedülálló, kézi rajzos technikával elevenednek meg az elmúlt 25 év legemlékezetesebb szendvicsei a www.burgerking.hu/25evetuzongrillezunk microsite-on látható, fél perces kisfilmekben. A rajongók itt szavazhatnak a videókra és egyben kedvenc szendvicsükre, a legtöbb szavazatot kapott terméket pedig korlátozott ideig újra forgalomba hozza a cég.

Az étteremlánc már évek óta hazai beszállítóktól szerzi be a zsömléket és a szezonálisan kapható zöldségeket annak érdekében, hogy a lehető legfrissebb alapanyagok kerüljenek aszendvicsekbe.

Ez az évforduló nagyon különleges számunkra, ezért a márka minden rajongóját szeretnénk meglepni valamivel. Kíváncsian várjuk, hogy melyik videóra érkezik majd a legtöbb szavazat – mondta Makkay János, a Fusion Zrt. marketing és értékesítési igazgatója.