2011. november 16.

Szépen galoppozik a Bertelsmann

Sínen van Európa legnagyobb médiaháza. Legalábbis erre utalnak az első kilenc hónap most közzétett pénzügyi adatai.

Sínen van Európa legnagyobb médiaháza. Legalábbis erre utalnak az első kilenc hónap most közzétett pénzügyi adatai.

A Bertelsmann a napokban azt jelezte: tartani tudják az éves prognózisban foglaltakat. Az előrejelzés számait augusztusban csökkentette a társaság. Akkor hozták nyilvánosságra, hogy az éves eredmény alatta marad majd a tavalyi 1,85 milliárd eurónak. Az első kilenc hónapot enyhe forgalom- és nyereségemelkedés jellemezte.

A bevétel 2,3 százalékkal, 10,7 milliárd euróra emelkedett, míg a konszern szinten kimutatott eredmény 377 milliója kereken 20 millióval jobb az előző év azonos időszakának adatánál. A működési eredmény – amelyet valamelyest lenyomtak az új vállalkozásokba fektetett pénzek – 1,03 milliárd eurón álltak, ami szinte centre pontosan megegyezik az egy évvel korábbival.

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

2 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Kezdeményezés a fenntartható ökoszisztémáért

3 órája

A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék 100 startup nemzetközi sikereit.