2019. augusztus 08.

Szerződést bontott a Microsoft a T-Systemsszel

Úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább az együttműködést a 4iG által felvásárolt telekommunikációs céggel - tudta meg a HVG.

A Microsoft Magyarország felbontotta eddigi szerződését a T-Systems-szel - értesült a hvg.hu.

Információjukat a Microsoft részéről is megerősítették. A cég azzal indokolta döntését, hogy évről évre felülvizsgálják a partnereikkel kötött megállapodásaikat, és "követve a sztenderd üzleti gyakorlatunkat, úgy döntöttünk, hogy nem újítjuk meg az augusztus 31-ével lejáró megállapodásunkat a T-Systems-szel".

Nem zárható ki, hogy a döntésben az is közrejátszhatott, hogy a Mészáros Lőrinchez közeli 4iG felvásárolja a T-Systemset. Ezt azonban nem erősítették meg - teszik hozzá.

"A Microsoft küldetése, hogy a világon minden embert és szervezetet hozzásegítsen ahhoz, hogy többre legyen képes. Hogy ígéretünknek eleget tegyünk, összhangban a globális stratégiánkkal, folyamatosan értékeljük együttműködésünket partnereinkkel a világon mindenütt. Célunk, hogy felgyorsítsuk ügyfeleink digitális átalakulását és bővítsük azokat a szolgáltatásokat, amelyeket igénybe vesznek tőlünk" - tette hozzá a cég reagálásában.