2016. augusztus 11.

Sziget-Viber együttműködés

A fesztiválozók személyes Viber-fesztiválüzeneteken keresztül (Personal Viber Festival Messages) azonnal értesülhetnek a legfontosabb információkról a rendezvény ideje alatt.

A fesztiválozók az új szolgáltatás segítségével nem csupán az aktuális fellépőkről, programváltozásokról kapnak azonnali tájékoztatást, de az időjárásról és minden egyéb, a Szigeten zajló izgalmas eseményekről is.

„A jelenlegi kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti a Viber és a Sziget között. Számos innovatív meglepetéssel készülünk a „Szitizenek”, a fesztiválközönség számára annak érdekében, hogy felejthetetlenné tegyük a szórakozást” – mondta Atanas Raykov, a Magyarországon 2,7 millió felhasználóval rendelkező Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

A fontos és friss információk, képek, videók és linkek formájában már most elérhetők több ezer, a Szigetre érkező fesztiválozó számára. A személyes Viber-üzenetekre a http://viber.szigetfestival.com/ oldalon lehet feliratkozni olyan okostelefonnal, amelyen megtalálható a Viber alkalmazása.

A Viber Sziget Nyilvános Csevegés (Public Chat) funkcióján követhetők a fesztivál eseményei a http://chats.viber.com/sziget címen. Az érdeklődők itt sztárvendégekkel is találkozhatnak: a kiemelt fellépők, fotósok, újságírók és a teljes Sziget-szervezőcsapat élőben osztják meg a legfrissebb híreket a nyilvános csevegésben.