2016. augusztus 11.

Sziget-Viber együttműködés

A fesztiválozók személyes Viber-fesztiválüzeneteken keresztül (Personal Viber Festival Messages) azonnal értesülhetnek a legfontosabb információkról a rendezvény ideje alatt.

A fesztiválozók az új szolgáltatás segítségével nem csupán az aktuális fellépőkről, programváltozásokról kapnak azonnali tájékoztatást, de az időjárásról és minden egyéb, a Szigeten zajló izgalmas eseményekről is.

„A jelenlegi kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti a Viber és a Sziget között. Számos innovatív meglepetéssel készülünk a „Szitizenek”, a fesztiválközönség számára annak érdekében, hogy felejthetetlenné tegyük a szórakozást” – mondta Atanas Raykov, a Magyarországon 2,7 millió felhasználóval rendelkező Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

A fontos és friss információk, képek, videók és linkek formájában már most elérhetők több ezer, a Szigetre érkező fesztiválozó számára. A személyes Viber-üzenetekre a http://viber.szigetfestival.com/ oldalon lehet feliratkozni olyan okostelefonnal, amelyen megtalálható a Viber alkalmazása.

A Viber Sziget Nyilvános Csevegés (Public Chat) funkcióján követhetők a fesztivál eseményei a http://chats.viber.com/sziget címen. Az érdeklődők itt sztárvendégekkel is találkozhatnak: a kiemelt fellépők, fotósok, újságírók és a teljes Sziget-szervezőcsapat élőben osztják meg a legfrissebb híreket a nyilvános csevegésben.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.