2018. április 18.

Színekkel kampányolt a Bonduelle

A 2017. november-2018. március között zajlott kampány receptvideóiban a sárga, zöld, narancssárga, aranybarna és bordó színek játszották a főszerepet.

Lezárult a Bondulle legújabb, „Színesítsd a tányérod” elnevezésű kampánya, amelyet azzal a céllal indított, hogy egyrészt hitelesen közvetítse a márka sokszínűségét, másrészt inspirálja, a főzés élményével ajándékozza meg közönségét.

„A kampányunk alapötlete az volt, hogy ha színek alapján kategorizáljuk az ételeket, nemcsak ízletes, de esztétikailag is rendkívül vonzó fogást lehet készíteni. Hogy ez mennyire igaz, bizonyítja a receptvideóink sikere, ugyanis mindegyik meghaladta az átlag-ötvenezres megtekintést, a legutolsó, a bordó színű pedig rendkívül népszerű volt, majdnem elérte a 100 ezres letöltést. Teljes mértékben teljesült a kampányunk célja” – összegezte Szirbek András marketingigazgató a tapasztalatokat.

Színekkel kampányolt a Bonduelle

A filmekben az ínycsiklandó alapanyagok mellé ötletes képi megoldások, letisztult, elegáns konyhai eszközök és közeli vágóképek társultak, de könnyen alkalmazható, látványos apró konyhai trükköket is lehetett tanulni a receptekből. Ilyen volt a bordó videóban a cannelloni színezése, amelyre több mint 97 ezren voltak kíváncsiak.

A „Színesítsd a tányérod” kampányt a YouTube, Facebook, Instagram megjelenésen kívül erőteljes sajtó- és közterületi-média megjelenés is kísérte. A kampánystratégia, a kreatív koncepció és az online hirdetések a Labowsky kreatív műhelyből kerültek ki, az online felületeket az UP Advertising kezelte, a PR feladatokat a Stern Communications teljesítette.

Két fő kihívás elé néz a pr-szakma

11 órája

A Chartered Institute of Public Relations A szakma állapota című riportja alapján a pr-szakmában sikerült csökkenteni a nemek közötti bérszakadékot, viszont az etnikai diverzitás terén még nem mutatkoznak jó eredmények.