2012. június 21.

Szlogenpályázat a Jobinfón

Új jelmondatot keres magának az állásportál. Bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18-at.

Új jelmondatot keres magának az állásportál. Bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18-at.

Új szlogent jeres a Jobinfo.hu, amely ehhez kapcsolódóan pályázatot írt ki. Bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18. életévét. A pályázóktól olyan szlogent várnak, amely "kreatív formában fejezi ki az oldal által képviselt szolgáltatás lényegét."

A 20 legtöbb szavazatot kapó pályázat jut be a döntőbe, szakértői zsűri ezen felül még öt jelmondatot delegálhat, majd az így összeálló 25-ös listáról választják ki a végső győztest. A pályázatokra a Facebookon és az oldalon keresztül lehet szavazni. A győztes nyaralást kap, míg a szavazók között vásárlási utalványt sorsolnak ki.

"A Jobinfo.hu üzleti modellje eltér a hagyományos állásportálokétól, mivel elsősorban nem a direkt hirdetőket és fejvadász cégeket célozza meg, hanem a piac többi álláshirdetési oldalát. Így egyfajta olvasztótégelyként igyekszik a lehető legtöbb online környezetben megjelenő álláshirdetést egy helyre integrálni. A pályázatra olyan szlogeneket várunk, mely mindezt kreatív formában fejezi ki" - mondta el Kristók Balázs, a Jobinfo.hu üzletág-igazgatója.

A zsűrit Kolma Kornél (Sakkom Interaktív, ügyvezető), Kristók Balázs (Jobinfo.hu, üzletág-igazgató), Pécsi Ferenc (közösségi együttműködés és tartalommarketing szakértő), Szilágyi Katalin (HR Portal, főszerkesztő) és Vámos-Hegyi Attila (Direkt Marketing Szövetség, elnök) alkotja.