Az eddiginél is több zenei, életmód és celebhír olvasható, illetve még több videó látható mostantól, igényes és látványos feldolgozásban.

A hazai tévés website-ok között új irányt követő módon, mobil-eszközökre kihegyezett dizájnnal és szórakoztató magazinos webportállá átalakulva újult meg a VIVA TV weboldala.

A VIVA új oldalában már benne van a #yolo faktor: a kategorizálásoknak köszönhetően mindenki egyszerűen és gyorsan megtalálhatja mindazt, amit keres, ami éppen érdekli. A hírfolyam könnyen átlátható, sok képpel és színnel illusztrált és a mobil fogyasztási igényekhez szabottan egy ujjal is böngészhető. A sorjázó tartalmak szó szerint végtelenül görgethetőek, így folyamatosan újabb és újabb érdekesség kerül a látogatók szeme elé.

A megújult vivatv.hu dizájnja a VIVA reklámértékesítő partnerével, az Origo Zrt.-vel együttműködésben jött létre, mely a fejlesztési kompetenciáit is biztosította az újszerű koncepció megvalósításához. Az új weboldal a hirdetői igények magasabb szintű kiszolgálása mellett a megnövekedett tartalom gyorsabb előállítását is segíti.

Fekete fokhagymával újít a Nagybani Piac

3 órája

Fekete fokhagymát kóstoltak a Piac Éjszakája vendégei a Nagybani Piacon. A különleges élelmiszer speciális fermentációs eljárással készül, és a kutatások szerint egészségesebb, mint a friss fokhagyma.

Százból tizenöt magyar márkahű

7 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.