Az eddiginél is több zenei, életmód és celebhír olvasható, illetve még több videó látható mostantól, igényes és látványos feldolgozásban.

A hazai tévés website-ok között új irányt követő módon, mobil-eszközökre kihegyezett dizájnnal és szórakoztató magazinos webportállá átalakulva újult meg a VIVA TV weboldala.

A VIVA új oldalában már benne van a #yolo faktor: a kategorizálásoknak köszönhetően mindenki egyszerűen és gyorsan megtalálhatja mindazt, amit keres, ami éppen érdekli. A hírfolyam könnyen átlátható, sok képpel és színnel illusztrált és a mobil fogyasztási igényekhez szabottan egy ujjal is böngészhető. A sorjázó tartalmak szó szerint végtelenül görgethetőek, így folyamatosan újabb és újabb érdekesség kerül a látogatók szeme elé.

A megújult vivatv.hu dizájnja a VIVA reklámértékesítő partnerével, az Origo Zrt.-vel együttműködésben jött létre, mely a fejlesztési kompetenciáit is biztosította az újszerű koncepció megvalósításához. Az új weboldal a hirdetői igények magasabb szintű kiszolgálása mellett a megnövekedett tartalom gyorsabb előállítását is segíti.

Segíti a vállalkozásokat a GVH

3 órája

A Gazdasági Versenyhivatal tájékoztatót tett közzé, hogy eligazítást nyújtson a helyszíni kutatások menetéről, jogszabályi hátteréről, valamint a feleket megillető jogokról és kötelezettségekről a vállalkozások számára.