2017. szeptember 04.

Szupermarketet nyitott az Auchan

Az új kereskedelmi formátumot egész napos családi piknikkel ünnepelte az áruházlánc.

Az Auchan Retail Magyarország megnyitotta első magyarországi szupermarketjét Szekszárdon. A lépéssel a vállalat célja, hogy 19 hipermarketje, 18 töltőállomása, valamint online áruháza mellett egy újabb formátummal erősítse dunántúli pozícióját, és még szélesebb körben tegye elérhetővé az Auchan márkát a lakosság számára.

Az üzletnyitás alkalmából egész napos családi piknikre hívta a vállalat a város lakosait, a tősgyökeres szekszárdi Abaházi Csaba házigazdával. A résztvevők többek között lecsófőző és bevásárlókocsi-toló versenyen és bevásárló kihíváson tehették próbára ügyességüket. A legkisebbeket színes gyermekprogramok, a hölgyeket pedig Takács Nóra szépségszakértő smink- és szépségtanácsadása várta.

„Minden olyan fejlesztés, ami a szekszárdi emberek életminőségét javíthatja, öröm számomra. A városközpontban nyílt Auchan a megyeszékhelyen új termékpalettával, széles áruválasztékkal köszöntötte a helyi és környékbeli embereket. A szupermarket nyitása nem csupán egy komoly gazdasági szereplő megjelenését hozta Szekszárdnak, hanem bízom benne, hogy egy korrekt partneri viszony kialakulását is eredményezi” – mondta a megnyitó ünnepségen Ács Rezső, Szekszárd polgármestere.

„A szekszárdi szupermarketünk nyitása az elmúlt 19 évünk egyik legnagyobb mérföldköve, hiszen egy újabb formátummal mutatkozhatunk be vásárlóinknak. Eddig kizárólag hipermarketeket és töltőállomásokat üzemeltettünk Magyarországon, tavaly online áruházat nyitottunk, most pedig az első városközponti szupermarketünket nyitjuk meg Magyarországon. Ígérem Önöknek, ez az első, de korántsem az utolsó szupermarketünk, további boltok nyitását tervezzük a közeljövőben. Külön öröm számomra, hogy első ilyen egységünket egy patinás város, Szekszárd szívében avatjuk fel. Köszönjük a bizalmat és bízunk benne, hogy új üzletünket nagyon hamar szívükbe fogadják majd a szekszárdiak” – foglalta össze a beruházás jelentőségét Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.