Olimpiai bajnokaink vállaltak szerepet a 2024-es budapesti olimpiai pályázatot népszerűsítő társadalmi célú reklámkampányban.

Budapest a 2024-es olimpia kandidáló városa, hazánk a pályázati folyamat félidejénél tart. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság 2017 szeptemberében fogja meghozni döntését arról, hogy a pályázók – Budapest, Los Angeles és Párizs – közül mely város rendezheti meg 2024-ben a világ legnagyobb sporteseményét.

Már a kiválasztást, később pedig magát a szervezést is nagymértékben befolyásolja az olimpia társadalmi támogatottsága, ezért a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. 2016 őszén TCR kampányt indított a lakosság tájékoztatására és a magyar olimpiai pályázat népszerűsítésére

– áll a kampányt bemutató közleményben.

Mint közölték, a kampány arcai, a budapesti pályázatot támogató olimpiai bajnokaink – Szilágyi Áron, Kozák Danuta és Kemény Dénes – saját szemszögükből osztják meg velünk, miért vágynak a hazai olimpiára. Személyes történetükből az is kiderül, hogy a sikerhez vezető út nem mindig könnyű, szükség van hozzá kitartásra, motivációra, bíztatásra, támogatásra. A kampány fő üzenete, hogy a budapesti olimpia egy egyedülálló, közös élmény lenne a magyarok számára, mely pozitív hatással bír a jövő sportolóira, az országra, az egész társadalomra.

Mindhárom Az én történetem szpot azonos dramaturgiára épült, bajnokaink mellett szeretteik is szerepet kaptak a filmekben: Szilágyi Áron menyasszonya, Kozák Danuta édesapja, Kemény Dénes édesapja és gyermekei is részt vettek a forgatáson. Valamennyi olimpikon megmutatja olimpiai érmeit is a szpotokban, a záróképek pedig Budapest egy-egy emblematikus hídjánál kerültek felvételre. A kampány a televíziós szpotok mellett rádió és sajtó kommunikációt, valamint közterületi és online megjelenéseket is tartalmaz.

 

A kampány adatlapja:

Megbízó: Budapest 2024 Nonprofit Zrt.

 

Reklámügynökség: Human TelexReklámügynökség

Ügyvezető igazgató: Hajnal Tamás

Kiemelt kommunikációs projektvezető: Udvarev-Tóth Rita

Ügyfélkapcsolati igazgató: Bayer Ákos

Művészeti vezető: Darázs Bódog

Szövegíró: Mrena Julianna

Ügyfélkapcsolati menedzser: Szirmai Judit

 

Médiaügynökség: Media Insight

 

Rendező: Bergendy Péter

Operatőr: Szecsanov Martin

Zene: Csont István

 

A reklámfilmek:

https://www.youtube.com/watch?v=9Aaj8VgXppY

https://youtu.be/XiGhVpRj9ng

https://www.youtube.com/watch?v=fodImFh1tpY

 

Werkfilm:

https://www.youtube.com/watch?v=fmdkFfGE51g

Címkék: sport olimpia mob nob

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

14 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)