2010. december 30.

Támogat a Class

Összefogott a Class FM a Szerencsejáték Zrt-vel, hogy mintegy ezer, gyermekotthonban vagy nevelőszülőknél élő csöppség karácsonyát tegyék szebbé.

Összefogott a Class FM a Szerencsejáték Zrt-vel, hogy mintegy ezer, gyermekotthonban vagy nevelőszülőknél élő csöppség karácsonyát tegyék szebbé.

Kilenc megyéből, gyerekotthonokból, nevelőszülőktől több mint ezer, 8 és 15 év közötti hátrányos helyzetű gyermek érkezett Budapestre, hogy az Operában nézhessenek meg közösen egy előadást. Az összefogáshoz több cég is csatlakozott. A gyermekek oda-vissza útját az MB Travel biztosította, Az ebédet a Jáner-hús állította össze a gyerekeknek, míg az édességről a Bonbonetti gondoskodott.

"Tisztában vagyunk vele, hogy ezek a gyermekek a legritkábban jutnak olyan lehetőséghez, mint például egy koncert, mozi vagy színház. Éppen ezért most nem a szokásos ruhákkal, ételekkel, játékokkal igyekeztünk segíteni, mert bár arra is igen nagy szükség van, azt hiszem amiről rendszeresen megfeledkezünk mikor segíteni próbálunk az, hogy élményekkel is gazdagítsuk a gyerekeket. Ezt igyekeztünk most megtenni" – nyilatkozta Pakots Zsolt, a Class FM vezérigazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.