2011. október 07.

Tanácsadó divíziót indított a Gemius

Ehhez új szakembert is igazolt a kutatócég, a Mediántól.

Ehhez új szakembert is igazolt a kutatócég, a Mediántól.
Baittrok Borbála

Tanácsadó divíziót indított a Gemius, melyhez Baittrok Borbála személyében új szakembert igazolt Head of Consulting Department pozícióba. A divízió ügyfél típusokra specializált konzultációt nyújt, ezzel a kutatócég az ügyfelek egyénre szabottabb kiszolgálását szeretné elérni.

"Ügyféltípusonként más-más módon adunk szakmai támogatást az ügynökségek, médiatulajdonosok és hirdetők számára. Ugyanakkor miden partnerünk esetében egy közös szemléletmódot követük, melynek leghangsúlyosabb eleme, hogy ne pusztán nyers adatok álljanak ügyfeleink rendelkezésére, hanem segítsünk nekik az adatok feldolgozásában, értelmezésében is. Tanácsadóként fő feladatunk, hogy az igényeiket és problémáikat megértve, ügyfélre szabott megoldásokkal szolgáljunk" - kommentálta kinevezését Baittrok Borbála.

A szakember az ELTE Társadalomtudományi Karán végzett szociológia szakon. 2007-ben a GfK-nál adatfelvételi területen kezdett, majd tudományos munkatárs lett. 2008 áprilisában termékmenedzser lett média területen. Egy évvel később a Mediánhoz igazolt ügyfélkapcsolati vezetőként, ahol elsősorban a webAUDIT és a webAUDIENCE értékesítési-, support- és marketing feladatait látta el.

Címkék: gemius