2011. január 27.

Táncoló gyerekek a Lenor kampányában

A kisgyerekes anyukákat megcélzó almárka bevezető kampányát nem megszokott módon, gyerek flashmobbal nyitotta a P&G öblítője.

A kisgyerekes anyukákat megcélzó almárka bevezető kampányát nem megszokott módon, gyerek flashmobbal nyitotta a P&G öblítője.

Gyerekeket felvonultató flashmobbal indult a Lenor Selymes Ruhaság kampánya, amely elsődlegesen a kisgyermekes anyyukákat célozza meg. Az akcióra egy budapesti bevásárlóközpontban került sor.

A flashmob a Grey ötlete volt, s azon alapul, hogy játékossá és könnyebbé válhat a reggeli készülődés. Az Alma együttes készített Mennyi Selymes Puhaság címmel dalt, és az ehhez készült koreográfiát adta elő mintegy ötven kicsi.

A kampányhoz kapcsolódó weboldalon meg lehet nézni az eseményről készült videót, és a gyerekek otthon is megtanulhatják a koreográfiát. Az erről szóló videót fel lehet tölteni, amiből a Lenor versenyt rendez, és a nyertes gyerekek szerepelhetnek az Alma klipjében.

A termékbevezető kampány hagyományos csatornákon is fut emellett. A Lenor televíziós és online kampánya 2010 január közepén indult s március végéig fut majd.

Címkék: p&g flashmob grey

Jelentős előrelépés az éghajlatért indított perben

1 órája

Kilenc család indított pert az Európai Parlament, valamint az uniós tagállamok kormányait tömörítő Európai Tanács ellen amiatt, hogy az EU éghajlatvédelmi jogszabályai nem védik meg az emberi jogaikat.