2015. szeptember 17.

Tantárgy lett Az Év Honlapja pályázat

A Budapesti Metropolitan Főiskola diákjai ismerkedhetnek meg a versennyel, annak történetével, kommunikációjával, illetve kapcsolódó trendekkel és esettanulmányokkal.

A Budapesti Metropolitan Főiskola decembertől felveszi tantárgyai közé az idén 14. alkalommal megrendezett Az Év Honlapja versenyt, így azt a diákok 2016 első félévétől vehetik fel. A pályázat célja a weboldalak versenyeztetésén keresztül megmutatni, hogyan lehet a webes jelenlétben rejlő lehetőségeket kihasználni. Ezt a szemléletet kívánják átadni a jövő szakembereinek is, derül ki a közleményből.

A tantárgyat a kereskedelem és marketing szakon vehetik fel a hallgatók, és a képzés többi kurzusához hasonlóan angol nyelven is hallgatható. Olyan főbb témaköröket érint, mint a pályázat megalapítása, célja, az elmúlt évek díjazottai és eredményeik háttere, vagy a közösségi gondolkodás és a célcsoport elérésének digitális eszközei, továbbá a virtuális együttműködések bemutatására is sor kerül.

Elkészült az első nagy játszóházi médiakutatás

2 napja

A kutatásból kiderül, hogy a játszóház a fiatal családok egyik legkedveltebb helye, amely 20%-kal lekörözi az állatkertet, és 74%-kal a színházakat is, és majdnem felveszi a versenyt a tévénézéssel töltött idővel.