Szalay Dániel 2013. szeptember 05.

Tehetségkutató pályázat a Lenovo-tól

Tehetséges fiatalokra akarja felhívni a figyelmet a Lenovo Magyarország a Motivátor Nagydíjjal.

Tehetséges fiatalokra akarja felhívni a figyelmet a Lenovo Magyarország a Motivátor Nagydíjjal.

Fiatal pályakezdőket és egyetemistákat szólítanak meg a kampánnyal, mellyel a számítógépgyártó legfőbb célja ráirányítani a figyelmet azokra a fiatalokra, akik egyedülálló motiváltsággal és szorgalommal rendelkeznek, akik nem félnek tenni és áldozatot hozni a sikerért, valamint megmutatni, hogy itthon is lehet karriert építeni és ügyesen vállalkozni.

A pályázatban bármilyen felsőoktatási intézmény aktív hallgatója részt vehet, szakiránytól és évfolyamtól függetlenül, ezenkívül olyan 30 év alatti fiatalok részvételét is ösztönzi a Lenovo, akik szívesen együttműködnek egyetemistákkal. A Lenovo Motivátor Nagydíjra a pályázók egyébként Preziben is feltölthetik nevezéseiket egy Facebook-alkalmazáson keresztül.

„Már régóta szeretnénk itthon is megszólítani a „Those Who Do”, azaz az olyan tettrekész fiatalokat, akik a technológia segítségével álmokat, karrierterveket és remek ötleteket valósítanak meg. Reményeink szerint sok érdekes ötletet fogunk látni, amelyeket szakmai és anyagi támogatással valóra válthatunk” - nyilatkozta a Motivátor Nagydíj szakmai zsűrijének elnöke, Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

A nyertes pályázatok elbírálását a Motivátor Nagydíjra felkért szakmai zsűri végzi: Dr. Klinghammer István, felsőoktatásért felelős államtitkár, Halácsy Péter, a Prezi alapítója, Szép Fruzsina, a Sziget Kft. programigazgatója, Radnai Péter, a Kocka-ház ötletgazdája és a Chello Central Europe produkciós igazgatója, valamint Turcsán Tamás, startup-tanácsadó, a SmartUp Kft. alapítója.

A zsűritagok a kampány teljes ideje alatt végigkísérik a már középdöntőbe jutott csapatokat és hasznos tippekkel, tanácsokkal, valamint segítő ötletekkel fogják őket ellátni.

A Motivátor Nagydíjra minden olyan felsőoktatásban tanuló 1-3 fős csoportok jelentkezését várják, akik képesek tenni a sikerért, akik nem félnek kilépni a szürkeségből és ezt a tehetséget 2 percben meg is tudják mutatni.

A kampányra minden 30 év alatti fiatal nevezhet egyedül vagy csapatban (max. 3 fő), ha a pályázók között minimum egy egyetemista jelen van.  A nyertesek nem csupán 1 millió forinttal, hanem a gyártó eszközeivel és egyéb nyereményekkel gazdagodhatnak, valamint szakmai továbbképzéseken vehetnek részt.

A kampány arca Bártfalvi Sándor, ismert zene csatorna műsorvezetője és a Mary Popkids együttes frontembere.

A versennyel kapcsolatos további információk a www.motivatornagydij.hu oldalon találhatók.

Címkék: lenovo pályázat
A cikk szerzője Szalay Dániel

Nézze meg Szalay Dániel teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.