2011. október 24.

Tejblog a Sole-Mizónak

Mások mellett ezen dolgozott a Neo Interactive a digitális kampány keretében.

Mások mellett ezen dolgozott a Neo Interactive a digitális kampány keretében.

Digitális kampányon dolgozott a Neo Interactive a Sole-Mizo tejipari cég számára. Ennek érdekessége az, hogy az FMCG vállalatnak ez volt az első nagyobb szabású aktivitása az interneten.

Az ügynökség végzett minden feladatot a stratégiai tervezéstől a kivitelezésig, beleértve a koncepciófejlesztést, a game designingot, a kampánykreatívok gyártását, a blogos tartalomfejlesztést, a közösségi média bevezetést és -menedzsmentet, a közösségeken belüli víruskampányt és a gerillaaktivitásokat.

A Mizo márkajelenlét elsődleges platformja a brandsite mellett a tejmárka Facebook oldala, amelyen egy promóciós alkalmazás található. A nyereményjáték a Foltfoglaló nevet viseli, és a játékosok edukációját célozza. Emellett a YouTube-os márkacsatornán nézhető meg az az infografika, amely játékosan meséli el, milyen úton kerül a tej a család asztalára. A tejjel kapcsolatos egyéb érdekességek, humoros tartalmak pedig a Tejblogon olvashatók.

A másik kampányoló márka, a Mizo Boci fő platformja egy játéksite, melynek célja, hogy a fiatal célcsoport minél több időt töltsön márkakörnyezetben. Az oldal két játékkal indult, és folyamatosan bővül.