2011. április 22.

Telekom támogatás a Filmszemlének

Filmes pályázattal és a T-Home IPTV Videotékában látható szemlefilmekkel támogatja a 42. alkalommal megrendezett eseményt a telco cég.

Filmes pályázattal és a T-Home IPTV Videotékában látható szemlefilmekkel támogatja a 42. alkalommal megrendezett eseményt a telco cég.

Tavalyhoz hasonlóan idén is a Magyar Telekom lesz a 42. Magyar Filmszemle főtámogatója. A telekommunikációs cég CSR stratégiájával indokolja a döntést: kiemelt cél a képernyőkhöz kötődő vizuális műfajok támogatását, a mozgóképes világ értékeinek megőrzése, fejlesztése, illetve az értékes magyar filmalkotások létrejöttének támogatása.

A cég a 2004-es Filmtörvény alapján pályázatot ír ki magyar filmalkotások elkészítésének támogatására. Nevezni 2011. május 2-tól június 30-ig lehet, a beérkezett pályázatokat szakmai grémium bírálja el. A támogatás akár több tízmilliós is lehet, de a teljes összegnek maximum 20 százalékát teheti ki.

A tavalyi filmszemlén indított kezdeményezést folytatva a T-Home IPTV szolgáltatásán keresztül számos szemlére nevezett filmet tesz elérhetővé a cég 2011. május 5-8. között. A szolgáltatás Videotékájából díjmentesen vagy kedvezményes áron lehet majd kikölcsönözni az alkotásokat.

Címkék: magyar telekom csr film

Kapcsolódó dokumentumok

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

2 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Kezdeményezés a fenntartható ökoszisztémáért

3 órája

A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék 100 startup nemzetközi sikereit.