2011. január 12.

Telekommunikációs ügyfél a Sakkomnál

Többek között internetes tanácsadással és PR feladatokkal bízta meg a kommunikációs ügynökséget a Vidanet.

Többek között internetes tanácsadással és PR feladatokkal bízta meg a kommunikációs ügynökséget a Vidanet. Elsőként egy karácsonyi akció kapcsán működtek együtt.

PR-ügynökséget választott a Vidanet. A Sakkom Interaktív online tanácsadással, PR-feladatok elvégzésével, kampánytervezéssel és közösségi média területen támogatja a telekommunikációs céget. Elsőként egy tavaly karácsonyi akció kapcsán dolgoztak együtt a felek, majd keretszerződést kötöttek.

A Vidanet ajánlás útján került kapcsolatba tavaly októberben a kommunikációs ügynökséggel, amely már korábban szerzett tapasztalatot a telekommunikációs szektorban. A cég 2009 vége óta együtt dolgozik a call és contact centereket beszállító NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft.-vel.

 

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

12 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

12 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.