2011. szeptember 26.

Telenor kütyük az RTL műsoraiban

Két húzóműsor, a ValóVilág5 és az X-Faktor kapcsán alakított ki együttműködést a mobilszolgáltató és a televízió.

Két húzóműsor, a ValóVilág5 és az X-Faktor kapcsán alakított ki együttműködést a mobilszolgáltató és a televízió.

Stratégiai szövetségre lépett az RTL Klub és a Telenor, melyet Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója és Kallós András, a mobilcég marketingkommunikációs igazgatója mutatott be a Hipernet Nap keretében.

Ennek keretében a Telenor biztosítja az X-Faktor versenyzői számára a gyors mobilnetet, emellett a döntőkbe jutott versenyzők táblagépek segítségével rögzíthetik a próbákat. A döntősök mellett a mentorok és Ördög Nóra műsorvezető is részesül a kütyükből és a gyors netből. A mobilcég emellett az X-Faktor nézői között majd táblagépet és okostelefont sorsol ki.

Szintén együttműködnek a felek a ValóVilág5 kapcsán: a Telenor Klikk szolgáltatásával támogatja a valóságshow szavazásait és a Klikk-felhasználó nézők tájékozódását a műsor történéseiről

Kallós András és Kolosi Péter

"A Telenor idei fő célkitűzése a mobilinternet minél szélesebb körű elterjesztése. Ezt egyrészt az augusztus vége óta elérhető nagysebességű internet elérést biztosító Hipernet szolgáltatással, másrészt a hagyományos telefont használóknak szánt Klikk révén szeretnénk elérni. Úgy gondoljuk, hogy az RTL Klub ezen két népszerű műsorán keresztül hatékonyan el tudjuk érni mindkét célcsoportot és a lehető legszélesebb közönséghez juttathatjuk el a mobilinternet nyújtotta előnyöket" - indokolta a partnerséget Kallós András.

"A januártól hatályos új médiatörvény lehetőséget nyújt többek között a termékelhelyezésre. Ezáltal olyan komplex megoldásokban is gondolkodhatunk, mint korábban soha. A Telenorral és az r-time-al közösen egy olyan nagyszabású együttműködést dolgoztunk ki, amely mindkét húzóműsorunkat érinti. Az X-Faktor esetében egy, a kereskedelmi megjelenések szempontjából 360 fokos megállapodást kötöttünk, amely a szponzoráció mellett egy nagyon integrált termékmegjelenítést is tartalmaz. A ValóVilág 4. szériájában is kiemelt szerepe volt az internetnek, az online szavazásnak. Erre épül a Telenor Klikk szolgáltatásának szponzorációja is, amely egyik legfontosabb eleme, hogy a Klikk szolgáltatás használói mostantól az RTL Klub webes felületét és ezen belül a ValóVilág oldalt is elérik egyszerűen, mindössze egy Klikk segítségével" - tette hozzá Kolosi Péter.