2016. október 26.

Televíziós kampányba kezdett a Fevita

Ötletére és kivitelezésére a cég az Allison Advertising kreatív ügynökséget és a Maxus Hungary médiaügynökséget bízta meg.

A Magyarországon egyik piacvezető gyorsfagyasztott zöldségeket forgalmazó Fevita országos ismertségének növelése érdekében imázserősítő televíziós kampányt indított. A jelenleg őszre fókuszáló, ám határozatlan időre szóló megbízás médiatervezési és vásárlási feladataiért a WPP és a GroupM cégcsoportba tartozó Maxus Hungary volt a felelős, míg a kampány kreatív koncepciójának és a filmek kivitelezésének gazdája az Allison Advertising volt.

A három, alapkoncepciót és üzeneteket tekintve hasonló reklámfilm vezérgondolata a márkáról szóló kulcsfontosságú üzenetek a megszokott reklámkörnyezettől eltérő módon való közvetítése. Így a filmekben a Fevita különleges tulajdonságait a „szereplő” kisállatok – tengerimalacok, nyulak és egy bárány – interpretációjában is megismerhetjük. A Maxus az ügyfél céljainak ismeretének birtokában a célcsoport lefedéséhez szükséges csatornamixet állított össze a jelenlegi televíziós piac sajátosságait is figyelembe véve, így a spotok a nagyobb kereskedelmi és kisebb kábelcsatornákon is láthatóak.