2018. február 22.

Teljes körű márkaépítésért felel a Republic

Az ügynökség felel a The Unbound Collection by Hyatt almárkához tartozó szálloda arculatának kialakításáért.

A 2016-ban elindított almárka, a The Unbound Collection by Hyatt Magyarországon első, Európában második szállodájának márkapoziconálását, illetve kommunikációs stratégiájának kialakítását a full service ügynökség készíti. A Republic felel a teljes körű márkaépítésért, így a stratégia és pozicionálási koncepció összeállításáért, az arculat kialakításáért, valamint a bevezető kampány kidolgozásáért is.

„Nagyon fontos számunkra a Párisi Udvar Hotel projekt, és a branding folyamatban is nagyon számítunk a Republic tudására és know-how-jára. Örömmel nézünk elébe az előttünk álló nagyon izgalmas közös munkának és hiszünk abban, hogy a kampány során megfelelően tudjuk pozicionálni a Párisi Udvar Hotelt mind belföldön, mind külföldön” – nyilatkozta Fazekas Tamás, a Párisi Udvar Hotel szállodaigazgatója.

„Óriási megtiszteltetés, hogy olyan tradicionális és ikonikus épület, mint a Párisi Udvar a portfóliónkba került. Külön öröm, hogy a Hyatt nemzetközisége pluszban emeli a Párisi Udvar fényét és elismertségét. Nagyon büszke vagyok, hogy egy világhírű szállodalánc első, az új kollekcióba tartazó hazai hotelének kampányával tovább bővül luxusportfoliónk. Izgatottan és örömmel fogunk neki ennek a kihívásokkal teli projektnek” – tette hozzá Furák András, a Republic Group portfólió igazgatója.

Az első GDPR bírság háttere

6 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.