2011. április 11.

Telkót vegyenek!

A következő években fellendülhet a telekommunikációs cégek európai piaca – jósolja egy épp nyugdíjba vonuló guru.

A következő években fellendülhet a telekommunikációs cégek európai piaca – jósolja egy épp nyugdíjba vonuló guru.
Ad Scheepbouwer

A holland KPN vezérigazgatói székéből a napokban felállt Ad Scheepbouwer szerint a kontinens számos állama akar majd megszabadulni az ágazatban még meglévő üzletrészeitől. "A pénzzavarral küzdő kormányzatok számára sokkal egyszerűbb megválni ezektől az érdekeltségektől, mint adót emelni, vagy kiadást csökkenteni" – érvelt, megtoldva ezt azzal, hogy a portfoliótisztítások is megmozgathatják a piacot.

A nyilatkozat külön érdekessége, hogy épp Scheepbouwer volt az, aki 2001 novemberi hivatalba lépésekor leállította a KPN agresszív terjeszkedését, amely túlzott eladósodással fenyegetett, és két piacra (a Benelux-államokra és Németországra) összpontosított.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

14 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

14 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.