2014. február 03.

Tendereztet a Telefónica

Ügynökségi óriásmegbízás a láthatáron. Egyelőre Európára koncentrál a spanyol távközlési óriás, de könnyen bővülhet a merítés.

Ügynökségi óriásmegbízás a láthatáron. Egyelőre Európára koncentrál a spanyol távközlési óriás, de könnyen bővülhet a merítés.

A tét a Telefónica évi 200 millió euró körülire becsült médiatervezése és -vásárlása. (Ennek negyedét a nagy-britanniai O2 büdzséje teszi ki a MediaWeek beszámolója szerint.) A friss sajtóértesülések szerint a cég áprilisban áll neki a szerződéshalom áttekintésének.

Nagyobb piacaikon egyszerű dolguk lesz: Nagy-Britanniában és Németországban a ZenithOptimedia dolgozik az O2 márkán, a kontinens többi államában viszont számos ügynökségnek van megbízása a társaságtól. (Korábban ők kezelték a két, azóta eladott leányvállalat, az ír- és a csehországi médiaköltését is.)

A Telefónica jelenleg azon dolgozik, hogy pénzügyi stabilitását javítva faragjon le a tavalyi harmadik negyedév végén 4,46 milliárd eurósra becsült adóssághegyéből.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.