2014. február 03.

Tendereztet a Telefónica

Ügynökségi óriásmegbízás a láthatáron. Egyelőre Európára koncentrál a spanyol távközlési óriás, de könnyen bővülhet a merítés.

Ügynökségi óriásmegbízás a láthatáron. Egyelőre Európára koncentrál a spanyol távközlési óriás, de könnyen bővülhet a merítés.

A tét a Telefónica évi 200 millió euró körülire becsült médiatervezése és -vásárlása. (Ennek negyedét a nagy-britanniai O2 büdzséje teszi ki a MediaWeek beszámolója szerint.) A friss sajtóértesülések szerint a cég áprilisban áll neki a szerződéshalom áttekintésének.

Nagyobb piacaikon egyszerű dolguk lesz: Nagy-Britanniában és Németországban a ZenithOptimedia dolgozik az O2 márkán, a kontinens többi államában viszont számos ügynökségnek van megbízása a társaságtól. (Korábban ők kezelték a két, azóta eladott leányvállalat, az ír- és a csehországi médiaköltését is.)

A Telefónica jelenleg azon dolgozik, hogy pénzügyi stabilitását javítva faragjon le a tavalyi harmadik negyedév végén 4,46 milliárd eurósra becsült adóssághegyéből.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

3 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

3 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.