2017. január 10.

Tendereztet a US Army

A toborzásra fókuszáló megbízás összértéke elérheti a 4 milliárd dollárt.

Az Egyesült Államok hadserege 2005 óta a McCann Worldwide-dal dolgozik. A velük kötött szerződést tavaly novemberben ideiglenesen meghosszabbították, így másfél évvel az eredeti lejárata után is érvényben maradt. Az eredetileg 2014 novemberére tervezett ajánlati felhívást most tették közzé. A legfeljebb 10 évre szóló megbízás költési plafonja 4 milliárd dollár. (Két éve a seregnél úgy nyilatkoztak, hogy a tényleges éves marketingköltésük 184-200 millió dollár között van.)

A munka a szerződéses katonaság mellett a tartalékosokra, a civil szolgálatra és a Nemzeti Gárdára is kiterjed, fő stratégiai célja a toborzás és a megtartás. A szerződés része a stratégiai tervezéstől az interaktív és influencer marketingen át a közösségi médiáig és a multikulturális hirdetésekig valamennyi kommunikációs feladat, beleértve az országos és a helyi kampányokat is.

(Forrás: Warc)

Új ellátási lánc igazgató a Praktikernél

18 órája

Csorba Lászlót nevezték ki a 20 áruházzal rendelkező áruházlánc ellátási lánc igazgatójának. A szakember 23 éve van a logisztikai pályán - írják közleményükben.