2012. február 08.

Tendert nyert a Human Telex

A Knoppers márka értékesítését növelő és lojalitás-erősítő promóciójára írt ki tendert a Storck Hungária. Az aktivitás februárban indul.

A Knoppers márka értékesítését növelő és lojalitás-erősítő promóciójára írt ki tendert a Storck Hungária. Az aktivitás februárban indul.

A Human Telex Reklámügynökség nyerte a Storck Hungária tenderét, melyen a Knoppers értékesítés-ösztönző és lojalitás-erősítő promóciójához keresett kommunikációs partnert. A nyereményjáték februárban indul és áprilisig tart, online és rádiós felületeken futó kampány támogatja. Ezzel párhuzamosan a márka imázskommunikációt is folytat. Arra az üzenetre helyezik a hangsúlyt, hogy a Knoppers tápláló és lendületet ad.

A márka esetében most először élnek az onpack promóció lehetőségével, ennek célja, hogy a felhívás minden fogyasztóhoz eljusson, és megkönnyítse a kiegészítő aktivitások megvalósítását. Így például egyéb hirdetési eszközök igénybevétele nélkül lebonyolítható, hogy az egyik ételfutár céggel szervezett sampling akcióban a célközönség értesülhessen a nyereményjátékról.

Az aktivitást emellett minden kereskedelmi csatornában támogatják eladáshelyi anyagokkal, a 3D-s megjelenésű szórólap és wobbler mellett olyan displayt is bevetnek, amelynek egy földgömb forog a tetején.

"A fogyasztók értékesebbnél értékesebb ajándékokból válogathatnak a nyereményjátékok során. Ezért a Knoppers esetében inkább arra helyeztük a hangsúlyt, hogy olyan élményeket nyújtsunk a vásárlóinknak, amelyek a hétköznapi ember számára egyébként nem elérhetők” – mondta el Szűts Ágnes, a Storck marketingvezetője.

A három, egy-egy hónapos szakaszból álló promóció során a fődíjak – kenyai szafari, karib-tengeri vitorlázás, Grand Canyon feletti sétarepülés – mellett hetente az utazáshoz kapcsolódó tárgynyereményeket is sorsolnak.

"A fogyasztók egészen egyszerűen, a vásárlást igazoló blokkon található AP kóddal tudnak online regisztrálni a sorsoláson. Mivel a játékban részt vesznek az egy és a három darabos kiszerelések is, így az utóbbiakat súlyozva vesszük figyelembe, vagyis azok háromszoros eséllyel indulhatnak” – magyarázta a promóció mechaniztmusát Udvarev-Tóth Rita, az ügynökség senior account managere. A kódfeltöltés a promóció microsite-ja mellett a Facebook oldalon keresztül is működik - tette hozzá.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

1 napja

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.