2014. december 17.

Terjed a retargeting

A hirdetők túlnyomó többsége szerint a retargeting hatékonyabb, mint a kereső, az e-mail vagy az egyéb display hirdetés.

Az amerikai hirdetők 71 százaléka költötte digitális reklámbüdzséje 10-50%-át, 14 százalékuk pedig még ennél is nagyobb hányadát retargetingre, míg tavaly csupán 53% és 7% volt az arányuk. Ez derül ki az AdRoll felméréséből, melyet 1 000 hirdető megkérdezésével, valamint 11 000 hirdető kampányainak elemzésével készítettek.

A retargetinget 70 százalékban márkaismertség építésére, 60 százalékban a közösségi bevonódás fokozására, 58 százalékban pedig vevőmegtartásra és értékesítésre használták. A válaszadók több mint 90 százaléka szerint a retargeting legalább olyan jól vagy jobban teljesített, mint a keresőmarketing, az e-mail vagy az egyéb display hirdetések.

A B2B marketingesek bő fele (54%) a vásárlói viselkedéssel kapcsolatos insightok gyűjtését tekintette fő sikerkritériumnak, míg a B2C hirdetők inkább a konverzióval számoltak.

(Forrás: WARC)

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.