2017. november 28.

Terjeszkedik Magyarországon a Samsonite Csoport

A márkacsoporthoz tartozó Trunk&Co a biatorbágyi Premier Outletben avatta fel legújabb boltját. A márka a cégcsoport világszintű terjeszkedésének egyik fontos pillére.

Megnyitotta kapuit a legújabb Trunk&Co. multibrand üzlet a biatorbágyi outletközpontban. Az üzletkoncepciója a világhírű táska- és bőröndgyártó Samsonite cég egyik leánya. Különlegessége, hogy nem egyetlen márkát forgalmaz. A többcsatornás vásárlói kiszolgálás jegyében a kézitáskáktól kezdve a különböző típusú bőröndökig minden megtalálható. A termékek ráadásul a legmagasabb minőséget képviselik, hiszen megtalálhatóak közöttük az Armani, Liu Jo, vagy Trussardi tervezőházak darabjai is.

Mint azt korábban a vállalatcsoport egyik vezetője elmondta, a Trunk&Co. üzlethálózat az egyik alappillére a Samsonite Csoport világszintű terjeszkedését tekintve. Magyarország egyébként is kivételes helyzetben van, hiszen a globális bőröndmárka 2017 őszén jelentette be, hogy újabb gyárat nyit hazánkban. A két magyar gyáron kívül mindössze Belgiumban található üzemük egész Európában.

A számos világmárkát forgalmazó Trunk&Co. üzlet természetesen a Samsonite-tól megszokott magas minőséget nyújtja minden terméke esetén. Viszont a Premier Outlet sajátosságainak megfelelően hatalmas kedvezményekkel várja a vásárlókat.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

1 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.