2017. március 08.

Termék innovációkkal áll elő a Cornexi

Többek között új, banános ízesítésű szelettel egészíti zabszelet portfólióját.

A kis- és nagykereskedelmi élelmiszerláncok polcain már egy ideje megtalálható csokoládés és gyümölcsös zabszelet után egy banános ízesítésű termékváltozatot jelentett be a Cornexi.

A vállalat, a zabszelet portfóliójának bővítését a piaci folyamatok, mint a szelet kategória 10%-os növekedése, a fogyasztók visszajelzései, egyúttal a zab alapú termékek iránti kereslet növekedése, valamint a Cornexi kiegyensúlyozott és változatos étkezés melletti állásfoglalása indokolja.

A termékbevezetéssel egy időben bejelentették, hogy 2017 márciusában további hat új, instant zabkása ízzel jelentkeznek, amelyek közül kettő is hozzáadott cukor nélkül készül.

„Célunk, hogy igényes, magas minőségű, a legújabb fogyasztói irányzatoknak megfelelő termékeket gyártsunk, és ezeket elérhető áron juttassuk el a vásárlóinkhoz. Terveink szerint folyamatosan olyan termékinnovációkkal állunk elő, amelyek hazai- és nemzetközi szinten is megállják a helyüket” – mondta a termékbevezetés kapcsán a Szőke Imola, a Cornexi key account managere.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

8 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.