2017. március 08.

Termék innovációkkal áll elő a Cornexi

Többek között új, banános ízesítésű szelettel egészíti zabszelet portfólióját.

A kis- és nagykereskedelmi élelmiszerláncok polcain már egy ideje megtalálható csokoládés és gyümölcsös zabszelet után egy banános ízesítésű termékváltozatot jelentett be a Cornexi.

A vállalat, a zabszelet portfóliójának bővítését a piaci folyamatok, mint a szelet kategória 10%-os növekedése, a fogyasztók visszajelzései, egyúttal a zab alapú termékek iránti kereslet növekedése, valamint a Cornexi kiegyensúlyozott és változatos étkezés melletti állásfoglalása indokolja.

A termékbevezetéssel egy időben bejelentették, hogy 2017 márciusában további hat új, instant zabkása ízzel jelentkeznek, amelyek közül kettő is hozzáadott cukor nélkül készül.

„Célunk, hogy igényes, magas minőségű, a legújabb fogyasztói irányzatoknak megfelelő termékeket gyártsunk, és ezeket elérhető áron juttassuk el a vásárlóinkhoz. Terveink szerint folyamatosan olyan termékinnovációkkal állunk elő, amelyek hazai- és nemzetközi szinten is megállják a helyüket” – mondta a termékbevezetés kapcsán a Szőke Imola, a Cornexi key account managere.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.