2013. március 21.

Time to say goodbye

A Murdoch-birodalom európai tagozatában már megjátszott módszerrel szervezi át magát az amerikai Time Warner. Itt a tőzsdére vitel a cél.

A Murdoch-birodalom európai tagozatában már megjátszott módszerrel szervezi át magát az amerikai Time Warner. Itt a tőzsdére vitel a cél.

A recept nem túl bonyolult: az áttekinthető, de racionális üzemméret elérése érdekében szervezd külön társaságba print érdekeltségeidet! A cél pedig az, hogy a filmes és a tévés üzletágra összpontosíthasson a konszern. Ez lesz a harmadik nagy nyesés a társaságnál, amely korábban már megszabadult az AOL-tól és kábeles üzletágától. Az újabb eladással olyan címek kerülhetnek házom kívülre, mint a Fortune, a Sports Illustrated és a Time magazin.

Az ágazat 8000 dolgozójából várhatóan 500-at szélnek eresztenek. A nem túl fényes 2012-es évet záró konszern magazinpiaci részvétele tavaly hét százalékkal kevesebb, 3,4 milliárd dolláros bevételt és negyedével csökkenő, 420 milliós üzemi eredményt hozott.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.