2013. október 28.

Tízhetes nyereményjátékot indított a Képes Sport

Kódokkal játszhatnak a Képes Sport olvasói 100 db Xbox 360 FIFA 14 konzolért.

Kódokkal játszhatnak a Képes Sport olvasói 100 db Xbox 360 FIFA 14 konzolért. A tíz héten át zajló nyereményakcióban a magazinban talált számsorral és facebookos regisztrációval lehet játékba kerülni.

Október közepétől 10 héten át játszhatnak az olvasók a Képes Sport Kódvadász játékban. A részvételhez két feltételnek kell eleget tenniük, először is megvásárolni a magazint, amelyben minden lapszám esetében a 11. oldalon egy 10 karakteres betű-szám vegyes kódsor található, másodszor ezt a kódot a Képes Sport Facebook oldala alatt található Képes Sport Kódvadász alkalmazásban beregisztrálni és itt helyes választ adni egy feltett kérdésre.

A nyeremény 100 db, azaz heti 10 db Xbox 360 - FIFA14 konzol csomag. A játékosok növelhetik a nyerési esélyüket, ha több lapot vásárolnak, és több kódot töltenek fel. A facebookos alkalmazásban a "Profilom" fül alatt követni lehet a beregisztrált kódokat és nyereményeket, és ugyanitt arra is lehetőség van, hogy ismerősöket invitáljanak meg a játékba, amellyel szintén növelhető a nyerési esély.

A játék már az első héten nagy sikert aratott az olvasók között, hiszen közel 5000 kódfeltöltés történt. A print és online eszközök ilyen jellegű integrációja újdonságot jelent a portfolió eddigi játékaihoz képest és a 100 db Xbox-os nyereménnyel ez a Képes Sport történetének legnagyobb promóciója. A játék első sorsolása október 24-én zajlott. A nyertesek neveit a Facebookon keresztül közölte a lap.

A magazin a játék mellett extra ajándékkal is kedveskedik az olvasóknak: a promóciós időszakban minden lapszám mellé ajándékkártyát csomagolnak. A játékot nagyszabású kommunikációs kampány kíséri print, online, televíziós és rádiófelületeken.