2018. július 19.

Több csapat is Mészáros sportmárkájára vált

A Csakfoci.hu információi szerint akár három első osztályú futballcsapat is 2Rule szerelésben kezdheti az idényt.

Hetek óta erősen gyanús volt, hogy az NB I. idei rajtjával egy időben Mészáros Lőrinc sportmárkája is szárnyra kel majd. Az egész világbajnokság alatt ott díszelgett ugyanis a Mészáros tulajdonában lévő Mediaworks portfóliójába tartozó Nemzeti Sport címlapjának tetején egy öles hirdetés, felszólítva az olvasókat egy közelebbről meg nem nevezett pálya uralására - írja az Index.

A hirdetésre kattintva egy olyan oldalra kerül a látogató, amin visszaszámlálás zajlik, és mivel az óra pont a bajnoki rajt időpontjában kerül majd nullára, illetve az indusztriális dizájn is egy futballpályát rejt a háttérben, így az összefüggésre nem volt nehéz rájönni - teszik hozzá.

Hogy mindennek Mészáros sportmárkájához van köze, az a domain ellenőrzésénél lett világos, mivel azt a 2Rule védjegyet is jegyző Magyar Sportmárka Zrt. jegyezte be.

A cég 70 százalékos tulajdonosa Mészárosék Talentis Group nevű vállalkozása, a maradék 30 százalék pedig a cég ügyvezetőjéé, aki Szélesi Zoltán volt szövetségi edző volt felesége. A legutóbbi, 2017-es mérleg szerint ő az egyedüli alkalmazottja a vállalkozásnak.

Megjegyzik, a dologban annyi furcsaság van még, hogy a kizárólagos üzenetként megfogalmazott „Urald a pályát!” jelmondat sokszor előfordul az adidas „Rule the game” fősorának fordításaként, így a Football Factor nevű bolt oldalán is gyakran feltűnik: a cégnek korábban Szélesi Ágnes volt a vezetője.

Környezettudatos promóció a XIXO-tól

1 órája

Július 6-tól augusztus 30-ig minden XIXO szénsavas üdítő, jegestea és ízesített víz csomagolása az ország több mint száz pontján XIXO termékekre és garantált DORKO ajándékokra váltható be.