2013. október 22.

Többségi tulaj lett a Rézangyal a Békési Pálinkában

A főzdét továbbra is ifj. Békési Zoltán irányítja, a Rézangyal szerepe főként az értékesítési- és marketing területeken nyilvánul meg.

A több lépcsőben megvalósult részvény-vásárlásokat követően a Rézangyal Kft. többségi tulajdonossá vált a Békési Pálinka Zrt.-ben. A főzdét továbbra is ifj. Békési Zoltán irányítja, a Rézangyal szerepe főként az értékesítési- és marketing területeken nyilvánul meg.

A Rézangyal célja a részvényvásárlással a két vállalat erőforrásainak optimalizálása, amitől egyrészt a versenyképesség javulását, másrészt a folyamatos és megbízható minőségű pálinkagyártást várják a tulajdonosok, amire a jövőre 30 éves Békési Pálinkafőzde munkatársainak szakmai múltját látják garanciának.

Az ország egyik legnagyobb irányított cefréző- és főzőkapacitásával rendelkező Békési Pálinka Zrt. igazgatósági elnöki tisztjét továbbra is ifj. Békési Zoltán tölti be.

„Az elmúlt két évben közös munkával újítottuk meg a Békési Disznótoros sorozatot és egy szép termékfejlesztés eredményeképpen létrejött a Békési Manufaktúra termékcsalád. A tervek között szerepel ez utóbbi család bővítése - lekvárokkal, nektárokkal, illetve a méltán híres békési szilváspapucs kereskedelmi megjelenésével. Nagy hangsúlyt fognak kapni a jövőben is az eredetvédett békési veres szilvából készült párlatok és egyéb termékek” – mondta el Maros Róbert, a Rézangyal Kft. társtulajdonosa.

Címkék: Rézangyal Békési