2017. április 25.

Torlódások felszámolásában segít a Toyota

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

A Toyota a közlekedési torlódások felszámolását az élhető nagyvárosi mobilitás és a környezeti terhelés mérséklése okán egyaránt fontosnak tartja, így az e területen szerzett évtizedes tapasztalatait örömmel állítja nagyvárosok, ezúttal a 6 milliós thai főváros, Bangkok szolgálatába. Az előnyeiket a városi közlekedés során különösen kidomborító, környezetbarát hibrid autóiról ismert vállalat szakemberei első körben a közlekedő járművek számát mérséklő megoldásokra fókuszáltak, úgy mint többek között a Park&Ride rendszer bevezetése a tömegközlekedés jobb kihasználásához, az iránybusz-járatok beindítása a helyi iskolákhoz, illetve az informatikai rendszer kiépítése a leggyorsabb ingázó útvonalak megtalálásához.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.