2016. március 21.

Tovább bővül a FOX lefedettsége

A csatorna március 21-től a UPC Magyarország előfizetői számára is elérhetővé válik a szolgáltató Digital Bronze és Digital Gold csomagjában.

A két cég megállapodásával jelentősen nő a FOX lefedettsége, mely ennek köszönhetően hazánkban több mint 1,6 millió háztartásba ér el. A UPC hálózatán több mint 470 ezer előfizető követheti a csatornát a Digital Bronze és Digital Gold csomagok kínálatában – március 21. és április 20. között a 10-es és 69-es, április 21-től a 69-es csatornahelyen.

A nézők a csatorna magyarországi kínálatában olyan népszerű sorozatokkal találkozhatnak, mint Az Álmosvölgy legendája, a Harry Bosch – A nyomozó, a The Strain – A kór, az Empire, vagy a világ egyik legsikeresebb animációs filmsorozata, A Simpson család. A csatorna legnépszerűbb műsora a kultikus The Walking Dead sorozat. Tavasszal a FOX további sorozatokkal várja a nézőket: április 12-én debütál a Stephen King bestselleréből készült 11.22.63, májusban az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy érkezik a csatornára, a következő világpremier pedig az Outcast horrorsorozat lesz júniusban.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

5 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

5 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.