Tovább folytatja együttműködését a drogérialánc Stahl Judittal is, aki az EnerBIO és az Alterra arcaként a Rossmann bio-termékcsaládjait népszerűsíti.

Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó 2017 év végén kezdett a Rosmannnal dolgozni, a drogéria oldalán megjelenő videósorozatában profi szakemberek segítségével hasznos smink- és szépségtippekkel látta el a téma iránt érdeklődőket. A Lilu Szépségnaplóját, amely elsődlegesen a 24-49 éves korosztály számára szolgáltat minőségi tartalmat, több mint 700.000-en tekintették meg a videómegosztó oldalon.

2019-ben tovább folytatódik a műsorvezető és a márka együttműködése, Lilu a Rossmann arcaként a drogéria kiemelt kampányai mellett, a sajátmárkás termékek kommunikációjában is közreműködik. Az Isana, a Rossmann saját márkás szépségápolási termékcsaládja mellett, várandóssága kapcsán a Babydream arcaként hitelesen mutatja be a drogéria kiváló minőséget képviselő baba-mama márkáját is.

Tovább folytatja együttműködését a drogérialánc Stahl Judittal is, aki a Rossmann bio-termékcsaládjait népszerűsíti. A két híresség ráadásul együtt is feltűnik majd: közös gasztro témájú videosorozatukban Lilu Stahl Judittól tanul gyors, egészséges és kismamáknak is megfelelő ételeket készíteni.

Munkában az ÖRT új főtitkára

10 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

15 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.