Tovább folytatja együttműködését a drogérialánc Stahl Judittal is, aki az EnerBIO és az Alterra arcaként a Rossmann bio-termékcsaládjait népszerűsíti.

Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó 2017 év végén kezdett a Rosmannnal dolgozni, a drogéria oldalán megjelenő videósorozatában profi szakemberek segítségével hasznos smink- és szépségtippekkel látta el a téma iránt érdeklődőket. A Lilu Szépségnaplóját, amely elsődlegesen a 24-49 éves korosztály számára szolgáltat minőségi tartalmat, több mint 700.000-en tekintették meg a videómegosztó oldalon.

2019-ben tovább folytatódik a műsorvezető és a márka együttműködése, Lilu a Rossmann arcaként a drogéria kiemelt kampányai mellett, a sajátmárkás termékek kommunikációjában is közreműködik. Az Isana, a Rossmann saját márkás szépségápolási termékcsaládja mellett, várandóssága kapcsán a Babydream arcaként hitelesen mutatja be a drogéria kiváló minőséget képviselő baba-mama márkáját is.

Tovább folytatja együttműködését a drogérialánc Stahl Judittal is, aki a Rossmann bio-termékcsaládjait népszerűsíti. A két híresség ráadásul együtt is feltűnik majd: közös gasztro témájú videosorozatukban Lilu Stahl Judittól tanul gyors, egészséges és kismamáknak is megfelelő ételeket készíteni.