2017. február 14.

Tovább támogatja a kajakosokat a Mercedes

A Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség között 2015-ben kötött együttműködési megállapodást további négy évvel meghosszabbították a felek.

A „Világszínvonal Magyarországról” programot 2012-ben indította el a Mercedes-Benz, mely nem csak a Kecskeméten gyártott modellekről és a vállalat által képviselt minőségről szól, hanem ezen kezdeményezés keretében támogatja a márka a magyar kulturális és sportélet számos szereplőjét és meghatározó szervezetét, melyek világszinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A Mercedes-Benz a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel kötött együttműködést évről évre bővítette. A hazai kajak-kenu események lebonyolításához autóflottát biztosít a csillagos márka, valamint több sportolót, jelenleg Kárász Annát és Kammerer Zoltánt is Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA és CLA Shooting Brake modellekkel támogat.

A vállalat a most aláírt, 4 éves együttműködési megállapodással még tovább növeli a kajak-kenu sportot összefogó sportszövetségnek nyújtott szponzoráció mértékét, és a jövőben évről évre egyre több világszínvonalú sportolót és sporteseményt támogat hazai gyártású Mercedes-Benz modellekkel.

„A következő négy évben is kiemelten kezeljük a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel kötött együttműködésünket, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is együtt örülhetünk majd a hazai és nemzetközi sikereknek. A Mercedes-Benz Hungária Kft. egyébként jelentős hangsúlyt fektet a sportszponzorációra, hiszen a Világszínvonal Magyarországról program keretében jelenleg a Magyar Vívó Szövetséget, valamint az utánpótlásnevelésben élen járó Magyar Nemzeti Kézilabda Akadémiát is aktívan támogatja” - mondta el az együttműködés kapcsán Horváth Bence, a Mercedes-Benz Hungária Kft. PR menedzsere.