2014. április 16.

Tőzsdére vonulhat az Axel Springer

Piaci információk szerint az apróhirdetési üzletág tőzsdeképessé tételével foglalkoznak a kiadónál.

Piaci információk szerint az apróhirdetési üzletág tőzsdeképessé tételével foglalkoznak a kiadónál.

Bár a médiavállalat ezt cáfolja, a Bloomberg szerint a tőzsdére készül digitális apróhirdetéseivel az Axel Springer. Az Immonethez és a Stepstone-hoz hasonló portálokat pedig a vártnál hamarabb, még az év második felében eladhatják. A digitális hirdetéseivel többek között a SeLoger francia ingatlanportált és a brit álláskereső oldalt, a Totaljobs-ot is összekapcsoló berlini konszernben jelenleg harminc százalékos részesedése van a Springer partnerének, a globális befeketető General Atlantic-nak. Bár az nem titok, hogy ha mindkét részvényes beleegyezik, a General Atlantic 2015-ben a tőzsdére vonulással (IPO) vagy a részvények még korábbi eladásával kiszállhat, az azonban váratlan lenne, ha mindez még idén megvalósulna. A Bloomberg információi szerint a Springer a Citigrouppal és a JP Morgannel azon dolgozik, hogy tőzsdeképessé tegye digitális hirdetési piacát.

A hírt a Médianéző nemzetközi tematikus hírfigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.