2017. szeptember 11.

Trükkös kampányba kezd a Medve sajt

A kampány középpontjában összesen hat darab online videó áll.

A "Hozzunk ki többet kedvenc sajtunkból!" szlogennel futó aktivitás célja, hogy felhívja a fiatal, 20-as, 30-as éveiben járó korosztály figyelmét a Medve sajtokban rejlő lehetőségekre. A fogyasztók fantáziáját is megmozgató filmek egy-egy vágás trükkre épülnek, melyek izgalmas formában dramatizálják a kampány alapüzenetét.

A Havas Budapest ötletéből született videókat az Umbrella készítette Vajda Viktor rendezésében, a social media aktivitásért a Fastbridge felelt. Az online téren kívül a trükkös Medve-filmekkel a Cinema City mozijaiban is találkozhatunk majd.

Medve sajt

“A hűséges és rendszeres Medve fogyasztók megtartása mellett a márka célul tűzte ki magának, hogy a fiatalabb korosztály számára is releváns maradjon. Éppen ezért szeretnénk őket olyan tartalmakkal, aktivitásokkal elérni, amely szórakoztató, egyben a márka értékeit tükrözi” – osztotta meg gondolatait a kampánnyal kapcsolatban Gábor Andrea, a márka group brand managere.

"Egy látványos trükk fél siker, ha az emberek figyelmét akarjuk megragadni. Ezekben a filmekben megvan az a plusz, ami ahhoz kell, hogy a reklámokra egyre kevésbé nyitott, az életük egy jelentős részét a közösségi médiában élő fiatalokhoz is sikeresen eljuthassanak. Izgalmas kihívás volt és az eredmény is kellőképpen izgalmas lett" - mondta el Imre V. Manuel, a Havas Budapest kreatívigazgatója.

Wilheim Gábor, a Pannontej marketing igazgatója hozzátette: „A tavalyi év végén elindultunk egy új stratégia mentén a Medvével, ami arra az egyszerű, de nagyon erős tényre épül, hogy a Medve velünk van, része az életünknek – ereje abban rejlik, hogy a márkáról szinte mindenkinek eszébe jut egy-egy olyan példa a saját életéből, aminek részese volt a Medve sajt, amire kellemesen elmosolyodva gondol vissza. A most induló kampányunk is erre a játékosságra épít és hívja fel a figyelmet a márka sokoldalúságára cinkos, a nézőre kikacsintós, figyelemfelkeltő módon.”