2011. augusztus 24.

Tulajdonosváltás a Human Telexnél

Az ügynökség szerkezete és arculata is változott ennek nyomán.

Az ügynökség szerkezete és arculata is változott ennek nyomán.

Jelentős változások történtek az immár 22 éves Human Telex Reklámügynökségnél. 2011. június 29-vel kivált a tulajdonosi körből Várnai Szabolcs, így a cég Orosz Pál ügyvezető igazgató, Hajnal Tamás ügyfélkapcsolati igazgató, Soproni István rendezvényigazgató és Dömötör György pénzügyi igazgató 100 százalékos tulajdonába került.

Orosz Pál egyébként április óta a Ferencvárosi Torna Club (FTC) vezérigazgatója is, így a gördülékenyebb ügymenet érdekében Hajnal Tamás, az ügyfélkapcsolati és kreatív csoport vezetője július 1-jétől a társügyvezető igazgatói pozíciót is betölti.

A változások nyomán az ügynökség új székhelyre költözött, s arculatot váltott. A stratégiát is újragondolták: idéntől az integrált márkaélményre fókuszálnak, a "siker.élmény" szlogennel kifejezve.

"Minden márka, gazdasági társaság, sőt, minden egyes ember sikerre törekszik. Ezt – amellett, hogy a maximális tudásunkat nyújtjuk – az élményeken keresztül teremthetjük meg és tehetjük maradandóvá. Fontos, hogy a fogyasztók mellett a partnereink, kollégáink is részesüljenek a pozitív eredményekből, például egy új, inspirálóbb munkakörnyezet révén" - nyilatkozta a változásokról Hajnal Tamás.