A Project Agora - az EMEA régió egyik vezető médiatechnológiai vállalata - új online hirdetési formátummal jelent meg, ez a „Social Cards”, mellyel a márkák közösségi média stratégiájukat tudják magasabb szintre emelni. (X)

A Social Cards egy innovatív, mobilos hirdetési forma, amelynek révén a márkák ugyanazokat a bejegyzéseket használhatják fel a nyílt webes kampányaikban, amelyeket a közösségi médiában közzétesznek. Idehaza a hirdetők már több, mint 40 webodalon jelenhetnek meg ezzel a technológiával, mint a promotions.hu, propeller.hu és az alon.hu, 3,85 millió egyedi felhasználót érve el.

A márkák felhasználhatják az organikus, szponzorált és targetált bejegyzéseiket is a fontosabb közösségi média platformjaikról. A hirdető ezzel több embert tud elérni, ráadásul mindezt olyan környezetben, ahol a fogyasztók bizonyítottan hétszer több figyelmet szentelnek az üzenetnek, ami így nagyobb bevonódást generál, mint bármilyen más display formátum.

A kreatív leadás igen egyszerű, gyors, nem igényel extra időt és erőforrást. A Social Cards már programmaticon is elérhető, a hirdető által választott DSP-n keresztül áll rendelkezésre.

Káldy Levente, a Project Agora magyarországi vezetője ezt mondta:

Az emberek valójában az online idejük nagyobb részét a közösségi médiás platformokon kívül töltik. Nálunk kiemelt mérőszám a hirdetőink üzeneteinek hatékonysága a nyílt weben. A Social Cards egyesíti a márka brand safety környezetben való kommunikációját, zéró kreatív költséggel és gyors kampányindítási lehetőséggel. Nyerő kombináció.

Tudj meg többet itt: https://bit.ly/30RAZOv

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

1 napja

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.