2012. október 24.

Turnézott a Chevrolet

Idén másodszor rendezte meg országos turnéját az autómárka. A kampány feladatait a Draftfcb végezte.

Idén másodszor rendezte meg országos turnéját az autómárka. A kampány feladatait a Draftfcb végezte.

Miután a Chevrolet és ügynöksége, a Draftfcb több díjat - Golden Dove-ot és bronz pengét - nyert a 2011-es Like Machine kampányért, újabb roadshow-ra indult az autós márka. A négy hétvégés, országos turné 12 helyszínen több ezer látogatót vonzott. A kampány a márkaismertség növelésén túl több mint ezer leadet generált a Chevrolet-dealerek számára, a helyszíneken játszható digitális játéknak köszönhetően.

"Egyszerre több célnak kellett megfelelni: modellek bemutatása, elmélyítés, tesztvezetések ösztönzése, image növelés és nem utolsó sorban lead generálás. Mindezt úgy, hogy a látogatókban kellemes élmény maradjon" – mondta Csík Tamás, a Draftfcb digitális projektvezetője. - Így jutottunk a megoldáshoz: egy helyszínen játszható online memóriajátékhoz, amellyel tesztvezetést lehetett nyerni. A látogatók így motiválva voltak, hogy jól megnézzék, megjegyezzék és végül kipróbálják az új modelleket. Miközben az emberekbe bevésődött a Chevrolet élmény, a helyi értékesítők leadet gyűjthettek adatbázisaik számára. Az eredménnyel pedig mindenki elégedett.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.