2013. július 08.

Túródesszertnek épít márkát a Sky Marketing

A terméknévtől a piacravezetés kommunikációs mixéig kíséri a Milxet az ügynökség.

A terméknévtől a piacravezetés kommunikációs mixéig kíséri a Milxet az ügynökség.

Az Ökotej Kft. tavaly szeptemberi megbízása nyomán a Sky Marketing dolgozik a Milx márkaépítésén. A túródesszerthez kapcsolódó megbízás keretében az ügynökség találta ki a terméknevet, tervezte meg a csomagolást, alakította ki az üzenetrendszert és a pozicionálást, majd ők dolgozták ki a bevezető kampányt és annak kommunikációs mixét.

A promóciós kampány keretében a Milxet június 6. és 30. között hipermarketekben kóstoltatták. A forgalmazó láncok vonzáskörzetében közterületi plakátok, a boltokban POS termék megjelölők, hosztesz promóció és nyereményjáték ösztönözte az "első kipróbálást", emellett televíziós szpot és műsortámogatás építette az ismertséget. A márka honlapot indított és a Facebookon is aktív a kampányidőszak eleje óta.

A közlés szerint a promóciókban résztvevők száma már az első héten kétszerese volt a tervezettnek. Az ügynökség a Milx doboztervekkel díjat nyert a Kreatív szaklap által kiírt Pakk Design versenyen is.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.