2012. augusztus 15.

Tuti bukta a német Hulu

Az utolsó utáni szót is kimondták a német szuperportál ügyében. És nem a magyarországi piacon is jelenlévő két médiacég javára döntöttek.

Az utolsó utáni szót is kimondták a német szuperportál ügyében. És nem a magyarországi piacon is jelenlévő két médiacég javára döntöttek.

Pedig a tavalyelőtt nyáron bejelentett elképzelés egyszerű, de nagyszerű volt: álljon össze a helyi tévés piac két legnagyobb szereplője, és kezdje közös portálra feltolni tartalmait, a bevételen meg majd osztoznak. (Pár hónappal később az RTL-csoporttal szövetkező ProSiebenSat.1 a Maxdome, Németország legnagyobb online filmkölcsönzője felét vette meg a United Internettől e célra.)

A tavaly márciusi elutasító verdikt elleni fellebbezés elutasításával – úgy tűnik – végleg füstbe ment a terv, amely ellen akkor is, most is az volt a német szövetségi versenyhivatal kifogása, hogy csak tovább erősíti a két médiaház amúgy is meglévő duopóliumát.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.