2014. május 26.

Twitter nélkül a SoundCloud

A jelek szerint meghiúsul a világszerte népszerű üzenetküldő szolgáltatást működtető társaság történetének legnagyobb felvásárlása.

A jelek szerint meghiúsul a világszerte népszerű üzenetküldő szolgáltatást működtető társaság történetének legnagyobb felvásárlása.

A Wall Street Journal belső forrást idéző beszámolója szerint „nem stimmeltek a számok”, azt azonban nem kötötték a nyilvánosság orrára, melyik fél fordított hátat a másiknak. Így csak az tudható, nem a Twitter viszi tovább a zenefeltöltést és –megosztást lehetővé tevő SoundCloudot.

Pedig a negyedmilliárd felhasználóval rendelkező oldal egyik előnye éppen az lehetett volna a Twitter számára, hogy számtalan zenész és DJ itt promotálja legújabb alkotásait. A legutóbbi becslések 700 millió dollárra tették a SoundCloud értékét – ez épp a duplája lett volna annak az összegnek, amit a MoPub mobilreklám-cégért fizetett a Twitter.

Javult a fogyasztói hangulat

1 órája

Jelentősen javult a fogyasztói bizalom az euróövezetben és az Európai Unióban januárban - derült ki az Európai Bizottság kedden közzétett előzetes gyorsbecsléséből.

Pozíciója erősödésében bízik az Opel

1 órája

Az Opel az idén 13 200 autó értékesítését tervezi a magyarországi újautópiacon, amellyel nemcsak a piac növekedésével tartaná a lépést a márka, de még erősödhet is a pozíciója - mondta Koncz Gábor ügyvezető igazgató.