2016. május 19.

Tyrant - A vér kötelez –sorozatpremier a PRO4-en

Országos sorozatpremierrel erősíti kínálatát a PRO4. Május 19-től minden csütörtökön a Tyrant - A vér kötelez amerikai akciófilm sorozat epizódjait követhetik a nézők.

A TV2-csoport kiemelt hangsúlyt fektet kábelportfóliójának erősítésére. Ennek részeként országos film- és sorozatpremierek színesítik a kábelcsatornák kínálatát. Május 19-én, a PRO4 csatornán indul a 2014-es Tyrant - A vér kötelez című amerikai akciófilm-sorozat, melynek executive producerei olyan sikereket jegyeznek, mint a 24 vagy a Homeland. A csütörtök esténként, 22 órakor kezdődő széria főhőse egy Kaliforniában élő gyermekorvos, Barry Al-Fayeed, aki egy közel-keleti diktátor, Khaled fiatalabbik fiúgyermeke.

A Tyrant első évadának forgatásai Marokkóban, Izraelben és Törökországban zajlottak, a második évad nagy részét viszont már Budapesten rögzítették az alkotók.

Címkék: tv2 pro4 sorozat

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.